Sugeng rawuh ing Radio Equinoxe

  • Persinggahan tata surya, Uranus & Neptunus
    Siaran pisanan ana 25 Juni jam 18 sore. Siaran ulang dina Minggu 26 jam 22. Kedalaman tata surya, kita meh ana, yen kita nganggep manawa Pluto isih dadi bagean, kanthi jarak duo luwih saka 1 milyar 600 yuta KM Uranus lan Neptunus. Kanggo 2 planet pungkasan iki Waca liyane…
  • Solstice Special
    Sampai jumpa Senin 20 Juni jam 21 ing Bandcamp ing video lan ing Radio Equinoxe ing audio kanggo program Solstices khusus. Ing program: presentation saka project lan seniman, lan siji (utawa loro) surprise(s)! Lan mung sawise pertunjukan, ing Radio Equinoxe, siaran lengkap album kasebut.
  • Favorit kanggo AstroVoyager
    Kanggo edisi paling anyar saka Coup de Cœur, kita bakal nampa salah sawijining kanca sing paling setya, Philippe Fagnoni, pilot AstroVoyager, sing bakal teka kanggo mangsuli pitakon lan menehi proyek marang sampeyan. Siaran pisanan ing dina Jum'at 3 Juni jam 18 sore, ditayangake maneh ing dina Minggu 5 Juni jam 21. Bukak obrolan kanggo pitakonan sampeyan Waca liyane…
  • Wawasan Wengi: "Persinggahan Tata Surya, Saturnus"
    Siaran pisanan ing dina Setu 28 Mei jam 18 sore, ditayangake maneh ing dina Minggu 29 Mei jam 22. Persinggahan kita ing tata surya ngluwihi 1.5 milyar km. Kita bakal mabur liwat lingkungan Saturnus lan dering sing misuwur. Musik Visions Nocturnes nglayang lan progresif. Waca liyane…

Google Warta - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik elektronik