Sugeng rawuh ing Radio Equinoxe

  • Mungkin Tur Langsung Episode 2
    Terusan lan pungkasan saka seri Francis Rimbert, Itinerary musisi rusak, karo episode pungkasan iki utamané pengabdian kanggo ekstrak saka konser.
  • Itinerary saka Musisi Manja: Mungkin Tur Langsung
    Janet Woollacott, garwane Dominique Perrier, sing menehi inspirasi judhul episode anyar saka Itinerary musisi sing manja, seri video souvenir sing ditawakake Francis Rimbert. Kanggo bagean katelu iki, tur "In-doors" 2009 dadi sorotan. Sajrone episode iki, mriksa bea cukai, papan istirahat pinggir dalan, gambar latihan Waca liyane…
  • Visions Nocturnes, program: "Dimensi spasial"
    Siaran pisanan ing dina Setu 22 Oktober jam 18 sore, ditayangake maneh ing dina Minggu 23 jam 22. Ing masalah Night Visions iki, kita bakal njupuk pangukuran. Kita bakal sinau babagan dimensi spasial. 'orbit Waca liyane…
  • Tur Oksigen Ajaib, Babagan 2
    Terusake perjalanan iki ing mburi pemandangan Oxygène Tour sing diusulake dening Francis Rimbert.

Google Warta - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik elektronik