Sugeng rawuh ing Radio Equinoxe

  • Screen Paradise nampilake konser virtual
    Aku seneng nyipta musik (elektronik). Inspirasi musikku yaiku: Jean-Michel Jarre, Pink Floyd, Kraftwerk, Tangerine Dream, Klaus Schulze, Herbie Hancock, Deep Purple, Michael Jackson. Aku seneng film obyek, lampu, mercon, laser etc. Apa aku film, aku ngowahi dening komputer. Aku wis mesthi wis kepincut dening konser saka Waca liyane…
  • Korg Modwave lan Wavestate Special
    Radio Equinoxe, K'Sandra, Delphine Cerisier, Olivier Briand, Eric Oldvanjar, Eric Aron, Studioliv, Florent Ainardi lan Marc Barnes seneng ngundang sampeyan menyang acara sing didedikake kanggo KORG Modwave & Wavestate Synthesizers sing bakal dianakake dina Jumuah 21 Januari 2022 jam 20 bengi ing Radio Equinoxe (Siaran ulang program: Minggu 00 Januari jam 23 bengi) Waca liyane…
  • kabar saka srengenge
    Siaran pisanan ana 15 Januari jam 18 sore. Siaran ulang dina Minggu 16 Januari jam 22. Nalika mripat kita kasengsem ing proyek JWST sing luar biasa sing pindhah ngelawan srengenge, ayo ngaso ing eksplorasi lintang ing dina iki. Sampeyan bakal weruh, panas banget. Planing lan progresif, musik Visions Nocturnes. Waca liyane…
  • Favorit kanggo Olivier Briand
    Kanggo masalah anyar Coup de Coeur iki, kita bakal nampa Olivier Briand. Siaran pisanan ana 7 Januari jam 18 sore. Diputer maneh ana 9 Januari jam 21. Bukak obrolan kanggo pitakon lan komentar. Olivier Briand ngginakaken muda musik lan manéka warna karo pengaruh kang rama, diubengi dening music saka Waca liyane…
  • Pindhah menyang 2022 karo Sébastien Kills
    Sawise 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, Sébastien Kills nawakake kanggo taun kaping 6 berturut-turut khusus 'Kill's Mix Happy New Year', 3 jam campuran tanpa henti kanggo entuk sing paling apik saka 2021 nganti 2022. 279 stasiun radio ing sekitar siaran donya bebarengan ing 31 Desember saka 22 pm Waca liyane…

Google Warta - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik elektronik