Wawasan Wengi: "Persinggahan Tata Surya, Saturnus"

Siaran pisanan ing dina Setu 28 Mei jam 18 sore, ditayangake maneh dina Minggu 29 Mei jam 22.

Persinggahan kita ing tata surya ngluwihi 1.5 milyar km. Kita bakal mabur liwat lingkungan Saturnus lan dering sing misuwur.
Perencanaan lan progresif musik Visions Nocturnes.
Lagi wae mbalekake saka ngilang saka Klaus Schulze, iku watara Vangelis kanggo ninggalake kita.
Kita menehi pakurmatan marang dheweke. Penggemar ruang iki wis nggawa kita ngluwihi Cosmos dening Karl Sagan menyang Jupiter lan ing lingkungan komet karo Rosetta… Dheweke nuduhake karir karo Jon Anderson saka Ya, tandha vokal sing ditambahake menyang identitas swara saka Vangelis. Ing pungkasan pertunjukan, karya progresif 23 menit dening loro hebat kasebut.
Klaus Schulze ing April, Vangelis ing Mei, ing Juni sijine Jean Michel Jarre ing ndjogo cedhak. Kita pengin dheweke, luwih serius, kesehatan lan umur dawa.
Divisi Cassini, Enceladus lan Titan kanthi latar mburi synthonic symphonic pungkasan, sugeng rawuh ing Saturnus.

playlist
– Jon lan Vangelis, I Hear You Now saka album Short Stories taun 1980
– Jon lan Vangelis, He Is Sailing saka album Koleksi pribadi taun 1983
- Vangelis, To the Unknown Man saka album Spiral sing diputer maneh ing album Nocturne (album piano) ing 2019
– Vangelis, Pour Melia uga reinterpreted ing piano ing album padha
- Anak Aphrodite, The Four Horsemen saka album 666 ing taun 1972
- Vangelis, Philaé keturunan saka album Rosetta ing 2016
- Vangelis, Ing perspektif kita saka album 2021 Juno nganti Jupiter
– Vangelis, Mission Accomplished isih saka album Rosetta.
- Sajrone narasi, yaiku album Cosmos sing digunakake kanggo dokumenter Carl Sagan sing misuwur.
– Jon lan Vangelis, Horizon saka album Koleksi pribadi taun 1983

Ninggalake komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngilangi sing ora dikarepake. Sinau luwih lengkap babagan cara data komentar sampeyan digunakake.