Kirimi trek sampeyan

Yen sampeyan pengin lagu sampeyan disiarkan ing Radio Equinoxe, kirimake menyang kita.

Ati-ati : Sampeyan kene ing situs Radio Equinoxe, web-radio adhedhasar Prancis lan darmabakti kanggo music elektronik. Kita mung muter musik elektronik instrumental. Penyanyi, rapper, lsp..., ngirit wektu sampeyan (lan kita): sanajan kualitas karya sampeyan, ora bakal disiarake ing Radio Equinoxe, .

Kanggo alasan teknis, iku IMPERATIF yen file sampeyan duwe ciri ing ngisor iki:

Encoding MP3, stereo, CBR 192kps, 44.1 kHz
ID3 Tags Judhul, Performer lan Cover rampung ing aksara Latin.
Sembarang file sing ora ngurmati karakteristik kasebut bakal ditolak.

Disaranake rong piranti lunak gratis iki kanggo nyiyapake file sampeyan:

identitas panjenengan

potongan sampeyan

File sampeyan