Kirimi trek sampeyan

Yen sampeyan pengin lagu sampeyan disiarkan ing Radio Equinoxe, kirimake menyang kita.

Kanggo alasan teknis, iku IMPERATIF yen file sampeyan duwe ciri ing ngisor iki:

Encoding MP3, stereo, CBR 192kps, 44.1 kHz
ID3 Tags Judhul, Performer lan Cover rampung ing aksara Latin.
Sembarang file sing ora ngurmati karakteristik kasebut bakal ditolak.

Disaranake rong piranti lunak gratis iki kanggo nyiyapake file sampeyan:

identitas panjenengan

potongan sampeyan

File sampeyan