Radio Equinox Mobile


  • Wengi Wengi: Agung Bali menyang Rembulan
    Siaran pisanan ing dina Setu, 3 September jam 19. Siar ulang Minggu jam 4 nganti jam 22. 50 taun sawise langkah-langkah pungkasan manungsa ing Bulan, bali menyang satelit kita kanggo misi berawak wis diwiwiti. Ing edisi Night Visions iki, ayo mandheg ing Bulan. Rembulan para astronom, carane ngamati lan motret. Waca liyane…
  • Itinerary musisi rusak, dening Francis Rimbert
    Ing acara ulang tahun Jean-Michel Jarre, Francis Rimbert wis milih kanggo nuduhake arsip video pribadhi karo kita. Iki minangka montase video cilik sing diowahi nalika kolaborasi lan ngemot sawetara momen kultus! Aku wis mesthi duwe kamera cilik luwih utawa kurang efisien karo kula, lan karo raos Waca liyane…
  • Sisih peteng Alan Parsons
    Musik Visions Nocturnes saben dina Setu jam 18 sore lan saben Minggu jam 22 bengi. Siaran pisanan saka masalah iki: Setu 30 Juli jam 18 sore. Planing lan musik progresif Visions Nocturnes Ana seniman sing pengaruhe mapan ing kabeh wilayah, Picasso, Van Gogh, Mozart, Le Waca liyane…
  • Persinggahan tata surya, Uranus & Neptunus
    Siaran pisanan ana 25 Juni jam 18 sore. Siaran ulang dina Minggu 26 jam 22. Kedalaman tata surya, kita meh ana, yen kita nganggep manawa Pluto isih dadi bagean, kanthi jarak duo luwih saka 1 milyar 600 yuta KM Uranus lan Neptunus. Kanggo 2 planet pungkasan iki Waca liyane…