Tauvaga: Manumalo lau kopi ole Radiophonie vol.10

Ina ia manumalo i lau kopi o le Radiophonie vol.10, e tatau lava ona e su'e le tuufaatasiga o le pusa o lo'o i ai le CD i luma ole aso 15 o Setema, 2020.

Ina ia fesoasoani ia te oe, o numera o le tuʻufaʻatasiga o le a faʻasalalau i luga ole antenna ole Radio Equinoxe.

O sui o le asosi o le a mafai ona maua faʻataʻitaʻiga i levaega o sui usufono.

O le se'i o le a iloa ai le manumalo mai tagata na mauaina le tuufaatasiga.

UA MAUA LE TAUVIGA. E FAIA LE LOT INEI I LE SETEMA 16 I LE 18 PM.


Tulafono atoa
TAUVIGA LEITIO
MATAUPU 1 - FA'AIGA O LE TA'ALOGA
Le Asosi a le Radio Equinoxe o loʻo mulimuli mai "le faʻalapotopotoga faʻatulagaina")
o lona ofisa autu e tu i le 2 rue de la paix - 66180 VILLENEUVE DE LA RAHO

Fa'atulagaina mai ia Aokuso 15, 2020 - 00:15 am e o'o ia Setema 2020, 00 - XNUMX:XNUMX am, se ta'aloga e leai se totogi e aunoa ma se fa'atauga e fa'atau e fa'aigoaina: "RADIOPHONIE COMPETITION" (lea ua ta'ua mulimuli ane o le "le Taaloga"), e tusa ai ma le o tu'utu'uga o lo'o fa'amatalaina i totonu o nei tulafono.

MATAUPU 2 - TU'UUGA O LE AUAI
O lenei ta'aloga e leai se totogi e tatala i so'o se tagata masani, i luga atu o le 13 tausaga, fa'atasi ai ma le initaneti ma se tuatusi imeli aoga, se'i vagana ai le aufaigaluega a le fa'alapotopotoga fa'alapotopotoga ma o latou aiga, fa'apea fo'i ma tagata uma na auai i le atina'eina o le taaloga.

O le taaloga e noatia i tulafono faatonutonu a Farani e faatatau i taaloga ma tauvaga.

So'o se tamaititi e auai e tatau lava ona maua le fa'atagaga muamua a se tasi o ona matua e to'alua po'o lona tausi tulafono e auai i le Ta'aloga.

E mafai e le fa'alapotopotoga fa'atulagaina ona talosagaina so'o se sui la'ititi e fa'amaonia lenei fa'atagaga ma, pe a mana'omia, fa'aleaogaina se sui auai e le mafai ona fa'amaonia lenei fa'atagaga.
E mafai e le asosi fa'atulagaina ona talosagaina so'o se tama'i manumalo e fa'amaonia le fa'atagaina e fa'atatau i lona 'auai i le Ta'aloga. O lo'o iai le aiā a le fa'alapotopotoga fa'apitoa e se'i ai se isi manumalo i le taimi lava e le'i mafai ai e le tagata muamua ona manumalo, pe afai e la'ititi. ia lava le faamaoniga o lea faatagaga.

O le mea moni o le auai i lenei taaloga o lona uiga o le taliaina mama ma faigofie, e aunoa ma se masalosalo, o nei tulafono faatonutonu.

VAEGA 3 - TU'UINA O LE AUAI
O lenei taʻaloga e faia faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi a le radioequinoxe.com i aso o loʻo faʻaalia i le tusiga 1. O le auai i le taʻaloga e faia e ala i le faʻatumu o le pepa auai i luga o le saite. Ina ia faʻamaonia le auai, e tatau ona tuʻuina atu e le tagata auai le faʻailoga e fa o le a faʻasalalau i luga o le leitio "Radio Equinoxe". O sui o le asosi e o'o mai i le taimi nei o le a mafai ona maua le numera fa numera i le vaega o le radioequinoxe.com site ua fa'aagaga mo tagata.

E na'o le tasi le ulufale i le tagata e fa'atagaina - tutusa igoa fa'ai'u, igoa muamua tutusa, tuatusi imeli po'o Facebook ID - i le taimi atoa o ta'aloga.

VAEGA 4 - FA'AFIOGA O TAGATA MANALO
E to'a 1 (tasi) le manumalo i totonu ole 3 (tolu) aso ole fa'ai'uga ole ta'aloga.

O le a fa'afeso'ota'i le tagata manumalo i totonu ole 3 (tolu) aso o le se'i, e fa'amaonia ai le natura o le fa'ailoga na maua ma aiaiga ma aiaiga mo le fa'amanuiaga mai ai. Soo se manumalo e le tuuina mai se tali i totonu o le 7 (fitu) aso talu ona tuʻuina atu le faʻaaliga o lona manumalo o le a faʻapea e leiloa ma o le a tuʻuina atu le taui i se manumalo fou.

O le tusiaina o vili o le a iloa ai le 1 e manumalo i le au auai na lafoina le pepa o le auai
MATAUPU 5 – VAEGA
O le ta'aloga o lo'o fa'amanuiaina i fa'ailoga (s) o lo'o mulimuli mai, fa'avasega fa'asologa i le tagata sa'o (s) o lo'o toso fa'afuase'i ma fa'ailoa le manumalo. E na'o le tasi le fa'ailoga e manumalo ai ta'ito'atasi e manumalo.
Lisi o tele:
- 1 kopi o le “Radiophonie vol. 10"

E iai le aiā a le asosi fa'atonu e fa'amaonia ai le matua o so'o se tagata manumalo a'o le'i tu'uina atu lana fa'ailoga. O faaeega paia e le mafai lava ona faafesuiai mo lo latou tau i tinoitupe pe faasaga i soo se isi lava faaeega paia. O le fa'alapotopotoga fa'atulagaina e le mafai ona nafa ma le fa'aogaina po'o le le fa'aaogaina, po'o le fefa'ataua'iga, o fa'ailoga e le au manumalo. I le tulaga o le force majeure, o le faʻalapotopotoga faʻatulagaina o loʻo i ai le aia tatau e sui ai le faʻailoga na manumalo i se taui o le natura ma le taua tutusa.
VAEGA 6 - FA'AALI'AINA O TAGATA MANALO MA LE FA'AVA'EINA O LE FA'AALIGA
E fa'atagaina e sui auai le fa'amaonia o latou fa'asinomaga. O le le usitaia o nei tulafono faʻapea foʻi ma soʻo se taufaasese poʻo se taumafaiga faʻaʻoleʻole, e tusa lava po o a ona tuutuuga, o le a iʻu ai i le faʻaumatiaina o le auai o lona tusitala.

MATAUPU 7 - FA'A'O'INA O TULAFONO
E talia e le au auai i lenei taaloga le meaalofa atoa. E mafai ona maua i luga o le talosaga i le tuatusi o le faʻalapotopotoga faʻapitoa, faʻamaonia i le mataupu 1, i le taimi atoa o le taʻaloga.
Mataupu 8 ​​- TOE TOEINA O TOTOGI O SA'O
O le toe totogiina o tau o meli e fa'atatau i le talosaga totogi (fa'ailoga fa'agesegese o lo'o fa'amalosia), e mafai ona maua i luga o se talosaga tusitusia tu'ufa'atasi faigofie i le tuatusi o le fa'alapotopotoga fa'atulagaina e ala i le fa'apipi'iina o se RIB (po'o le RIP po'o le RICE). O le toe totogiina o totogifuapauina o fesoʻotaʻiga i luga ole laiga e auai i le taʻaloga, e oʻo atu i le maualuga o le 3 minute ma e le aofia ai le auai i le telefoni feaveaʻi, e mafai ona maua i luga o se talosaga tusitusia faigofie i le tuatusi o le faʻalapotopotoga faʻatulagaina, faʻamalamalama manino faʻamatalaga nei: igoa faaiu, muamua. igoa , tuatusi falemeli atoa, aso ma le taimi e auai ai. O le talosaga toe totogiina e tatau ona faʻatasi ma se RIB, RIP poʻo RICE ma se kopi o le pili mai le tagata auai o loʻo tuʻuina atu auaunaga i luga o le initaneti e faʻaalia ai: i le tasi itu le natura tonu o le auaunaga a le auʻaunaga i luga ole Initaneti ma lona auala tau pili (e le faʻatapulaaina, faʻataʻitaʻiga tutusa. , ma isi) ma, i le isi itu, o le aso ma le taimi o fesoʻotaʻiga e fetaui ma le auai i le taʻaloga o loʻo vase manino pe faʻamaonia e le tagata auai. I le matauina o le tulaga o loʻo i ai nei o le ofo o auaunaga ma le metotia, o nisi o loʻo tuʻuina atu le Initaneti o loʻo ofoina atu se fesoʻotaʻiga e leai se totogi pe faʻatasi i tagata faʻaoga Initaneti, e manino lava le ioeina o avanoa uma i luga o le upega tafaʻilagi e faia i luga o se fua fua. flat-rate (pei o le fesoʻotaʻiga i le cable, ADSL poʻo le lisi lisi) o le a le faʻatupuina ai se toe totogiina, pe a faʻapea o le saofaga i auaunaga a le tagata e tuʻuina atu avanoa o loʻo faʻakonekarate e le tagata faʻaoga Initaneti mo lona faʻaogaina o le Initaneti i totonu. lautele ma o le mea moni mo le tagata auai e faʻafesoʻotaʻi i le 'upega tafaʻilagi ma auai i le taʻaloga e le mafua ai ona ia faʻaopoopo tau poʻo tupe faʻaalu. O le tau o le kopiina o soʻo se pepa lagolago e tuʻuina atu o le a toe totogiina i luga o le faavae o le 0,15 euros e aofia ai le lafoga i le pepa.

Tuua se faamatalaga

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e faʻaitiitia ai le manaʻo. Aoao atili e uiga i le faʻaogaina o au faʻamatalaga faʻamatalaga.