Ua faalauiloa e Jean-Michel Jarre se lipine fou: Amazônia

Jean-Michel Jarre faatoa faʻamaonia i luga o upega tafaʻilagi le tatalaina, ia Aperila 9, 2021, o se album fou ua faʻaigoaina. Amazonia.

Na fatuina e Jean-Michel Jarre ma pueina se sikoa musika e 52-minute mo le "Amazônia", o se galuega fou a le tagata pueata manumalo ma le fai ata o Sebastião Salgado, mo le Philharmonie de Paris. O le faʻaaliga o le a faʻalauiloa ia Aperila 7 ma o le a mulimuli ane malaga i Amerika i Saute, Roma ma Lonetona… "Amazônia" o se faʻaaliga faʻatofu e faʻatotonu i luga o le Amazon Pasila, ma sili atu i le 200 ata ma isi faʻasalalauga e Salgado. Na ia feoai solo i le itulagi mo le ono tausaga, ma pueina le vaomatua, vaitafe, mauga ma tagata o loʻo nonofo ai, ma o le tele o galuega o le a faʻaalia faalauaitele mo le taimi muamua. I le fatu o le fa'aaliga o se vala'aulia e va'ai, fa'alogo ma manatunatu i le lumana'i o meaola eseese ma le tulaga o le tagata i le lalolagi o lo'o ola ai. O fatuga leo a le JMJ o se lalolagi symphonic lea o le a lofia ai tagata asiasi i le faaaliga i leo o le vaomatua. O le fa'aogaina o le fa'afefiloi o mea fai fa'aeletonika ma fa'aili fa'atasi ma isi leo fa'alenatura moni, na fa'amauina fo'i le sikoa i le leo binaural, mo se poto fa'atofu moni.

jeanmicheljarre.com

Tuua se faamatalaga

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e faʻaitiitia ai le manaʻo. Aoao atili e uiga i le faʻaogaina o au faʻamatalaga faʻamatalaga.