Le fiafia mo Olivier Briand

Mo lenei lomiga fou o fatu fatu, o le a tatou maua Olivier Briand.

Fa'asalalauga muamua ile Aso Faraile Ianuari 7 i le 18 i le afiafi.. Toe fai i luga Aso Sa Ianuari 9 i le 21 i le afiafi..

Alu i le tālatala mo au fesili ma manatu.

Olivier Briand faʻaalu se talavou faʻamusika ma eseese ma le faatosinaga a lona tama, o loʻo siomia e musika lalolagi ma le tele o le leo, faʻafefiloi le nascent Berlin School ma avant-garde faʻataʻitaʻiga, faataamilo i le ondiolin aiga na faia e lona tamamatua ia Ianuari 1956. tausaga o aʻoaʻoga ta piano masani ma Mrs. Simone Bally, na ia filifili e tuʻuina atu o ia lava i se aʻoaʻoga faʻamusika, atinaʻeina o se tulaga tulaga ese o le faʻaleleia, faʻavae i luga o le faʻalogo ma toe tuʻufaʻatasia manatu musika. . O le tele o meafaifaaili ma le aoina o mea fai musika, o ana faatosinaga e mauaa i musika Initia faapea foi ma Mozart, Miles Davis po o le Aka Pygmies, faapea foi i musika a Klaus Schulze po o Tangerine Dream. O lea na te fausia ai se sitaili protean lea e foliga tutusa i nisi taimi ma le lalolagi-musika, musika masani, faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei poʻo fati Farani fati. O le fatu pese mo fale tifaga, televise, choreography, fale tifaga, fatuga vitio po o musika faʻasalalauga, na ia faia i le 1987 i luga o faʻaaliga faʻaalia ma lasers, faʻaaliga malamalama ma pyrotechnics ma le kamupani Oposito. Na avea o ia ma enisinia leo mo le kamupani Anamorphose i le 1990 (faʻapitoa i le pueina o piano). Ona la galulue faatasi ai lea ma Philippe Brodu i luga o le "Studio keyboards" adventure lea na avea ai o ia ma faufautua faʻatau ona sosoo ai lea ma se inisinia atamai. Na te faia le tele o konaseti i mea faifaaili mai le salafa o le lalolagi (o se aofaʻiga e tusa ma le 1000 vaega na te taʻalo ai i le fasefulu meafaifaʻaili) ma faʻatasi ai ma synthesizers lea ua avea ai o ia ma tagata tomai faapitoa (Moog sound bank for Keyboards, Kawai demonstrator, Arturia, M -Leo, Korg). O le tele o ana gaosiga fa'amusika e fa'atau na'o luga ole saite asso-pwm.fr/shop.

https://asso-pwm.fr/artistes/olivier-briand/

Tuua se faamatalaga

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e faʻaitiitia ai le manaʻo. Aoao atili e uiga i le faʻaogaina o au faʻamatalaga faʻamatalaga.