Leiloa i le lumanaʻi, le album fou a Zanov

Ua leiloa i le Lumanai, le album fou o Zanov, faatoa alu i fafo.

Lost in the furure o se faʻasolosolo faʻaeletoroni musika album e suʻesuʻeina le manatu o le faatofuina i le lalolagi i le lumanaʻi, faʻaalia se lagona o le faʻalavelave, le mautonu ma le natura mataʻutia o mea o loʻo i luma.

O le olaga o se suiga ma e leai se tasi e mafai ona mafaufauina pe o le a le suiga o le lalolagi i se taimi umi ona o le ai ai ni mea e sili atu nai lo lo tatou malamalama.

O le a le mea o le a tupu pe a tatou faʻatautaia le kalave, faʻatautaia aʻafiaga i luga o le fua o le tagata, ola ma robots atamai, faʻamalolo soʻo se faʻamaʻi i le tino o le tagata, fesoʻotaʻi saʻo mai le faiʻai i le faiʻai, sili atu i le saoasaoa o le malamalama, malaga i soʻo se paneta i la tatou galaxy ma tua atu.

O mea uma e le mafai i aso nei e mafai ona mafai i le miliona tausaga, piliona tausaga, tatou te maua le taimi pe a tatou le faʻaumatia lo tatou paneta ia i tatou lava ...

Tufatufaina o CD
Musika Zanov: www.zanov.net/store
Patch Work Musika: asso-pwm.fr/artistes/zanov
Tolauapiga fa'aili: zanov.bandcamp.com

“Ou te fiafia e i ai iina”

Tuua se faamatalaga

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e faʻaitiitia ai le manaʻo. Aoao atili e uiga i le faʻaogaina o au faʻamatalaga faʻamatalaga.