Mirë se vini në Radio Equinoxe

 • Ndalesat e sistemit diellor, Urani dhe Neptuni
  Transmetimi i parë të shtunën më 25 qershor në orën 18:26. Ritransmetim të dielën 22 në 1:600. Në thellësi të sistemit diellor, jemi pothuajse aty, po të kemi parasysh se Plutoni është ende pjesë e tij, me një duo të ndarë më shumë se 2 miliard e XNUMX milionë KM Urani dhe Neptuni.Për këto XNUMX planetët e fundit Lexo më shumë …
 • Solstice Speciale
  Shihemi të hënën, më 20 qershor nga ora 21:XNUMX në Bandcamp në video dhe në Radio Equinoxe në audio për një program të veçantë Solstices. Në program: prezantimi i projektit dhe artistëve, dhe një (ose dy) surpriza! Dhe menjëherë pas emisionit, në Radio Equinoxe, transmetimi i plotë i albumit.
 • E preferuara për AstroVoyager
  Për numrin e fundit të Coup de Cœur, ne do të mirëpresim një nga miqtë tanë më besnikë, Philippe Fagnoni, pilot i AstroVoyager, i cili do të vijë për t'iu përgjigjur pyetjeve tona dhe do t'ju prezantojë projektet e tij. Transmetimi i parë të premten 3 qershor ora 18, ritransmetim të dielën 5 qershor ora 21:XNUMX. Shkoni në chat për pyetjet tuaja Lexo më shumë …
 • Vizionet e natës: "Ndalesat e Sistemit Diellor, Saturni"
  Transmetimi i parë të shtunën 28 ​​maj në orën 18, ritransmetim të dielën 29 maj ora 22. Ndalesat tona në sistemin diellor shtrihen në 1.5 miliardë km. Ne do të fluturojmë mbi mjedisin e Saturnit dhe unazave të tij të famshme. Duke lëvizur dhe progresive muzikën e Visions Nocturnes. Mezi e rikuperuar nga zhdukja e Klaus Schulze, Lexo më shumë …

Google News - Jean-Michel Jarre


Google News - Muzika elektronike