Shoqatë

Mirë se vini në seksionin e rezervuar për anëtarët e shoqatës Radio Equinoxe.

Anëtarësimi në shoqatën Radio Equinoxe do të thotë:

- Mbështet Radio Equinoxe, radioja e parë në internet kushtuar Jean-Michel Jarre, fansave të tij dhe muzikës elektronike
- Hyni në përmbajtje ekskluzive në faqen tonë
- Qasje falas në ngjarjet e organizuara nga Radio Equinoxe
- Për miqtë tanë kompozitorë, rrisni frekuencën e transmetimit të këngëve tuaja.

Për t'u bërë anëtar i shoqatës Radio Equinoxe, përdorni formularin e mëposhtëm.

 

Mundësuar nga Përshëndetje Asso