Kontakt

E rëndësishme: kërkesa për radio dhe televizion EQUINOXE nga Douala, Kamerun, nuk përpunohen.

Për dorëzimet e këngëve, vetëm kërkesat e bëra nga formularin e dedikuar përpunohen.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

Posta:
Shoqata Radio Equinoxe
Rruga e paqes 2
66180 VILLENEUVE DE LA RAHO
FRANCE

Telefon : (+33) 06.77.86.97.87