bisedë

Mirë se vini në bisedën e re të Radio Equinoxe.

Më e shpejtë dhe më e sigurt, kjo bisedë sjell veçori të reja. Për shembull, tani mund të vazhdoni të shfletoni faqen pa dalë nga biseda, duke dërguar mesazhe private, duke iu përgjigjur një mesazhi, etj.

Për të çaktivizuar tingujt, thjesht zgjidhni "Hesht" në seksionin "Personalizoni" që ndodhet nën listën e përdoruesve.

Ju mund të ndryshoni pseudonimin tuaj duke klikuar në "Personalizoni" nën listën e përdoruesve.

Pseudonimi juaj nuk duhet të përmbajë ndonjë karakter të veçantë. Lejohen vetëm shkronjat, numrat, hapësirat, vizat dhe vijat e poshtme.

Për anëtarët e shoqatës Radio Equinoxe, emri juaj i përdoruesit do të shfaqet me ngjyrë blu nëse jeni të lidhur. Ju mund të ndryshoni pseudonimin që shfaqet duke redaktuar profilin tuaj. Redakto profilin tim.Equinoxe Radio Cat 
Annie
Përshëndetje mik bukurkafe
Anonim2413
përshëndetje
Anonim2413
përshëndetje
Anonim2413
përshëndetje
Anonim2425
Жар: История любвийййййййй
Anonim2469
Hola!, saludos desde Argjentinë
Anonim2472
si e gjete koncertin e jarre per krishtlindje?
Anonim2472
si e gjete koncertin e jarre per krishtlindje?
Anonim2519
mirëmbrëma
Anonim2520
Bonjour.
Anonim2520
Do të doja të dija se cilat janë ndryshimet midis abonimeve të ndryshme. Do të doja të mbështesja radio ekuinoksin
Eric Besse
provë shkelje syri
Eric Besse
Program i mirë shkelje syri
Annie
Program i mirë Francois Arou ne dashuridashuri
Night Visions FA
Përshëndetje të gjithëve, faleminderit që dëgjuat.
Richard Pisto
pershendetje, sapo u regjistrova dhe mora karten e anetaresise por nuk mund te hyj ne llogarine time, mund te me ndihmoni, faleminderit
Eric Besse
@Richard Pistò: Përshëndetje, do t'ia transmetoj përgjegjësit shkelje syri
RadioEkuinoksi
Miremengjes. Duhet të kishit marrë një email me kredencialet tuaja, unë do ta kontrolloj dhe do ta ridërgoj emailin.
Eric Besse
Përshëndetje, Në 5 minuta Elektroevazioni me FTMS Production mirë
Annie
Super Muzikë FTMS buzëqeshje e madhebukur
Anonim2722
Po çfarë është kjo radio ekuinoks caido?.
Anonim2722
Nuk ka rrjedhje bari.
Vizionet e natës Franço
Nuk funksionon ?
Annie
i trishtuar i trishtuar i trishtuar
Anonim2850
Annie
i trishtuar i trishtuar i trishtuar
Kalo muaj
Anonim2909
Kur është radha e emisionit Skyline me Maria Barbierin?
Anonim2909
Kur është online shfaqja Skyline me Maria Barbieri
Anonim2913
Anthony Dupré?
Anonim2913
Anthony Dupré?
Anonim2913
shkarko letrën e lamtumirës (letër lamtumire
Përdoruesit në internet: 1
personalizoj