Politique de confidentialité

Kush jemi ne ?

Adresa jonë e internetit është: https://radioequinoxe.com.

Komente

Quand vous laissez un commentaire sur notre site, des données inscrites dans le formulaire de commentaire, mais aussi votre adresse IP dhe l'agent useisateur të votës navigateur sont collectés pour nous aider à la zbutje nga komentimet e padëshirueshme.

Une chaîne anonymisée créée à partir de votre adresse e-mail (également appelée hash) peut être Envoyée au service Gravatar pour vérifier si vous utilisez ce dernier. Klauzolat e konfidencialitetit të shërbimit Gravatar sont disponibles janë: https://automattic.com/privacy/. Vlefshmëria e aprutit për komentimin e votës, fotografia e profilit të publikimit të dukshëm nga publikimi dhe komentimi i votës.

media

Si të shikoni imazhet nga faqja e internetit, ju do të gjeni të dhëna të mëtejshme në lidhje me imazhet e vazhdueshme të donatorëve EXIF ​​të koordinuar GPS. Faqja e vizitorëve të personave që vizitojnë peuvent télécharger dhe extraire des données de localization depuis ces imazhe.

Cookies

Nëse dëshironi të komentoni në faqen e internetit, ju mund të propozoni një regjistrim të votave, adresë e-mail dhe faqe për cookie. C'est uniquement pour votre confort afin de ne pas avoir à saisir ces informatat si vous déposez un autre commentaire plus tard. Ces cookie -t e vlefshme për periudhën tuaj.

Nëse shkoni në faqen e hyrjes, do të krijohet një cookie e përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Nuk përmban asnjë të dhënë personale dhe do të fshihet automatikisht kur të mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të hyni, ne do të konfigurojmë një numër cookies për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe preferencat e ekranit. Jetëgjatësia e një cookie-je për hyrjen është dy ditë, ajo e një cookie të opsionit në ekran është një vit. Nëse kontrolloni "Më mbaj mend", cookie-ja juaj e lidhjes do të ruhet për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie-ja e hyrjes do të fshihet.

Duke modifikuar ose publikuar një botim, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale. Thjesht tregon ID e publikimit që sapo redaktove. Skadon pas një dite.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (p.sh. videot, imazhet, artikujt ...). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori vizitoi atë vend tjetër.

Këto faqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookies, të futin mjete për përcjelljen e palëve të treta, të përcjellin ndërveprimet tuaja me këto përmbajtje të ngulitur nëse keni një llogari të lidhur me faqen e tyre.

Përdorimi dhe transmetimi i të dhënave tuaja personale

Siç kërkohet nga rilindja në votimin e motit të kalimit, adresat e adresës së IP përfshijnë përfshirjen e e-mail-it në rilindjen.

Periudhat e ruajtjes së të dhënave tuaja

Nëse lëshoni një koment, komentet dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo automatikisht do të njohë dhe miratojë komentet në vijim, në vend që t'i lërë ata në radhën e moderimit.

Pour les comptes qui s'inscrivent sur notre site (le cas échéant), nous stockons également les données staffles indiquées dans leur profil. Tous les comptes peuvent voir, modifikuesi ose suprimuesi leurs informacionet e personelit në një moment të shkurtër (à l'exception de leur identifiant). Les gestionnaires du site peuvent aussi voir et modifikues i jep informacioneve.

Të drejtat që keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari ose keni lënë komente në faqen, mund të kërkoni të merrni një skedar që përmban të gjitha të dhënat personale që keni për ju, përfshirë ato që keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale. Kjo nuk merr parasysh të dhënat e ruajtura për arsye administrative, ligjore ose të sigurisë.

Transmetimi i të dhënave tuaja personale

Komentet e vizitorëve mund të verifikohen duke përdorur një shërbim të automatizuar të zbulimit të spameve.