radio

Çfarë është Radio Equinoxe?
Radio Equinoxe është radioja e parë në internet e dedikuar Jean-Michel Jarre, fansave të tij dhe muzikës elektronike. Radio Equinoxe është gjithashtu një shoqatë e qeverisur nga ligji i vitit 1901. Marka dhe logoja e Radio Equinoxe janë të regjistruara në INPI.

Çfarë po transmetoni?
Ne transmetojmë një program të vazhdueshëm i përbërë kryesisht nga pjesë të muzikës elektronike, kopertina dhe kompozime të dëgjuesve tanë. Herë pas here transmetojmë edhe transmetime të drejtpërdrejta. Sigurisht, çdo sugjerim është i mirëpritur.

A është i ligjshëm Radio Equinoxe?
Po. Radio Equinoxe ka një licencë transmetimi të lëshuar nga SACEM dhe SPRE. Vendi është deklaruar në CNIL.

A mund të transmetohen këngët e mia në Radio Equinoxe?
Po. Ne mund të transmetojmë këngët tuaja dhe ndoshta edhe t'ju ftojmë në një nga shfaqjet tona të drejtpërdrejta. Për të na dërguar këngët tuaja, shkoni te faqja "Dërgoni këngët tuaja" në faqen tonë.

A mund të përdor luajtësin Radio Equinoxe?
Mund ta integroni luajtësin e Radio Equinoxe në uebsajtin ose blogun tuaj. Për këtë, ju mund të merrni kodin e integruar duke klikuar këtu.

Kush e kompozoi tingullin e Radio Equinoxe?
Xhingulli i Radio Equinoxe u kompozua nga Nicolas Kern.

Remerciements
Falenderojmë të gjithë ata që kanë kontribuar në Radio Equinoxe, në veçanti Jean-Michel Jarre, Francis Rimbert, Christophe Giraudon, Michel Geiss, Claude Samard, Patrick Pelamourgues, Patrick Rondat, Christophe Deschamps, Michel Granger, Dominique Perrier, Michel Valy, Alain Pype dhe Lili Lacombe, Delphine Cerisier, Bastien Lartigue, Glenn Main, AstroVoyager, Philippe Brodu, Enjoy Music Shop.
Falenderojmë gjithashtu, ndër të tjera, Alexandre, Marie-Laure, Samy, Philippe, Cedric, Lina, Christophe, C-Real, Frequenz, Mickael, Sam, Dragonlady, Joffrey, Cédric, Bastien, Jean Philippe, Thierry dhe shoqata Globe Trotter … Nëse jeni harruar në këtë listë, na tregoni, ne do t'ju shtojmë!