Wilujeng sumping di Radio Equinoxe

  • Éléktro Evasion 1 Maret
    Dina program pikeun Electro Evasion, daptar puter Produksi FTMS, sabtu minggu ieu (Jumaah tabuh 18 sonten sareng Minggu tabuh 22 sonten): Deppe Forest, Francis Rimbert, Frank Ayers, Hélène Vodelsinger, Jean-Christophe Allier, JPC, Kurt Ader & Johannes Schoelling , Matt Walungan, Michael Ecalle, Michael Rother, MoonSatellite, Olyam, Patrick O'Hearn, Richard Djan jeung Translunar.
  • Maéhan Campur 517
    Ringkesan edisi ka-517 Kills Mix, sabtu minggu ieu (Jumaah sareng Saptu ti 22 p.m.): Mesin Disko Tony Jay & Chris KSophie Ellis-Bextor - Pembunuhan Dina Lantai Dansa (Tiger Toast Remix) Major Lazer - Lean On (Maesic Remix)Clara Luciani – La Grenade (Lounge Tony Jay) 2023 ReworkStream – Pangunjung (Diperpanjang Maca deui …
  • Visions Noctunes: Nalika synths aub
    Kahiji (ulang) disiarkeun dina Saptu 24 Pébruari jam 18. Visions Nocturnes nyaéta unggal Saptu tabuh 18 sonten sareng unggal Minggu tabuh 22 sonten dina Radio Equinoxe (sareng tiasa diaksés iraha waé pikeun anggota asosiasi). François Aru keur teu damang, kami ngajak anjeun ka siaran ulang tina "Quand les Synthés s'en mingnt" Maca deui …
  • Éléktro Evasion 23 Pébruari
    Dina program pikeun Electro Evasion, daptar puter Produksi FTMS, sabtu minggu ieu (Jumaah tabuh 18 sonten sareng Minggu tabuh 22 sonten): Bernard Weadling, Bertrand Loreau, Bruno L'spérance, Christophe Duquesne, David Helping & Jon Jenlins, Deep Forest, ES Posthumus, Emmanuel Quenneville, Eric Bettens, Francis Rimbert, Frédérick Rousseau, Ininity jeung Samy Akrour.

Google News - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik Éléktronik