Wilujeng sumping di Radio Equinoxe

  • Itinerary of a Spoiled Musician: Season 2
    Épisode mimiti usum anyar tina Itinerary musisi manja ieu, séri pidéo anu ditawarkeun ku Francis Rimbert. épisode munggaran sayogi ayeuna. Épisode kadua bakal katingali dina 2008 Oktober (geus sayogi dina aksés awal Maca deui …
  • Pluto, sistem tatasurya anu hilap?
    Siaran munggaran: Saptu 1 Oktober jam 18. Disiarkeun deui dina Minggu 2 Oktober jam 22. Tur dipandu tatasurya urang nyandak urang ti pinggiran Panonpoé ka Néptunus. Tatasurya urang teu eureun di dinya... Inget, di sakola urang diajar urutan planét 9. Utas umum antarplanét urang unfolded on deukeut Maca deui …
  • Visions Peuting: The Great mulang ka Bulan
    Siaran munggaran dinten Saptu, 3 Séptémber tabuh 19. Rebroadcast Minggu 4 ka 22 p.m. 50 taun sanggeus léngkah panungtungan manusa di Bulan, mulang ka satelit urang pikeun misi manned geus dimimitian. Dina masalah Night Visions ieu, hayu urang eureun di Bulan. Astronom 'Bulan, kumaha carana niténan jeung photograph eta. Maca deui …
  • Itinerary musisi manja, ku Francis Rimbert
    Dina kasempetan ulang taun Jean-Michel Jarre, Francis Rimbert parantos milih ngabagikeun arsip pidéo pribadina sareng kami. Ieu mangrupikeun montages pidéo leutik anu anjeunna tweake dina waktos kolaborasi sareng anu ngandung sababaraha momen kultus! Kuring geus salawasna boga kaméra leutik leuwih atawa kirang efisien sareng abdi, tur kalawan indra abdi Maca deui …

Google News - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik éléktronik