Wilujeng sumping di Radio Equinoxe

  • 12 neuteup ka langit, 1 "neuteup kontemplatif"
    Siaran munggaran dina Saptu 28 Januari jam 18, disiarkeun deui dina Minggu 29 Januari jam 22. 2023, Awal periode landmark pikeun dunya populérisasi élmu sareng pancuran bintang anu aya. Anu mimiti pikeun periode 2 taun, urang ngagungkeun 100 taun planetarium munggaran. Di Maca deui …
  • Pikeun Natal urang nawiskeun diri Bulan
    Siaran munggaran dina dinten Saptu 24 Désémber jam 18 sonten, disiarkeun deui dinten Minggu 25 Désémber jam 22 wengi. Dina édisi Night Visions ieu, Urang badé ngimpi Bulan sareng Jules Verne sareng Fritz Lang. Urang badé émut Bulan, 50 taun ka pengker misi Apollo anu terakhir sareng teu sakedik. Bulan ayeuna, Maca deui …
  • Panginten Live Tour Episode 2
    Nuluykeun jeung tungtung runtuyan Francis Rimbert, rancana perjalanan musisi manja, kalawan episode panungtungan ieu utamana devoted kana extracts tina konser.
  • Itinerary of a musisi manja: Meureun Live Tour
    Éta Janet Woollacott, pamajikan Dominique Perrier, anu diideuan judul episode anyar ieu Itinerary musisi manja, runtuyan video souvenir ditawarkeun ku Francis Rimbert. Pikeun bagian katilu ieu, tur "Dina-panto" taun 2009 aya dina sorotan. Sapanjang épisode ieu, cék pabean, lirén sisi jalan, gambar latihan Maca deui …

Google News - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik éléktronik