Wilujeng sumping di Radio Equinoxe

  • Screen Paradise nampilkeun konsér virtual na
    Abdi resep ngarang (éléktronik) musik. Inspirasi musik kuring nyaéta: Jean-Michel Jarre, Pink Floyd, Kraftwerk, Tangerine Dream, Klaus Schulze, Herbie Hancock, Deep Purple, Michael Jackson. Kuring resep pilem objék, lampu, kembang api, laser jsb. Naon atuh pilem, Kuring transformasi ku komputer. Kuring geus salawasna geus katarik ku konser ti Maca deui …
  • Korg Modwave jeung Wavestate Special
    Radio Equinoxe, K'Sandra, Delphine Cerisier, Olivier Briand, Eric Oldvanjar, Eric Aron, Studioliv, Florent Ainardi sareng Marc Barnes resep ngajak anjeun kana acara anu dikhususkeun pikeun KORG Modwave & Wavestate Synthesizers anu bakal dilaksanakeun dina Jumaah 21 Januari 2022. tabuh 20 sonten dina Radio Equinoxe (Siaran ulang programna: Minggu 00 Januari tabuh 23 wengi) Maca deui …
  • warta ti panonpoé
    Siaran munggaran dinten Saptu 15 Januari jam 18 sonten. Disiarkeun deui dina Minggu 16 Januari jam 22. Bari panon urang riveted kana proyék luar biasa tina JWST nu ngalir jauh sabalikna panonpoé, hayu urang ngareureuhkeun on Éksplorasi béntang urang poé. Anjeun bakal ningali, éta panas pisan. Planing jeung progresif, musik Visions Nocturnes. Maca deui …
  • Paporit pikeun Olivier Briand
    Pikeun masalah anyar Coup de Coeur ieu, urang bakal nampi Olivier Briand. Siaran munggaran dina Jumaah 7 Januari jam 18. Replay dina Minggu 9 Januari jam 21. Buka obrolan pikeun patarosan sareng koméntar anjeun. Olivier Briand spent nonoman musik sarta rupa-rupa jeung pangaruh bapana, dikurilingan ku musik ti Maca deui …
  • Pindah ka 2022 sareng Sébastien Kills
    Saatos 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, Sébastien Kills nawiskeun kanggo taun ka-6 berturut-turut khususna 'Kill's Mix Happy New Year', 3 jam pergaulan non-stop pikeun meunangkeun anu pangsaéna ti 2021 dugi ka 2022. 279 stasiun radio di sabudeureun siaran dunya sakaligus dina 31 Désémber ti 22 WIB Maca deui …

Google News - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik éléktronik