Wilujeng sumping di Radio Equinoxe

  • The stopovers tina sistim tatasurya, Uranus & Néptunus
    Siaran munggaran dinten Saptu 25 Juni jam 18 sonten. Disiarkeun deui dina Minggu 26 jam 22. Jero tatasurya, urang ampir aya, lamun urang nganggap yén Pluto masih bagian tina eta, kalawan duo jarak leuwih ti 1 milyar 600 juta KM Uranus jeung Néptunus. Maca deui …
  • Solstice husus
    Ningali anjeun Senén, 20 Juni ti jam 21:XNUMX dina Bandcamp dina pidéo sareng dina Radio Equinoxe dina audio pikeun program Solstices khusus. Dina program: presentasi proyék sareng seniman, sareng hiji (atanapi dua) kejutan! Sarta ngan sanggeus acara, on Radio Equinoxe, siaran pinuh album.
  • Paporit pikeun AstroVoyager
    Pikeun edisi panganyarna ngeunaan Coup de Cœur, kami bakal ngabagéakeun salah sahiji babaturan anu paling satia, Philippe Fagnoni, pilot AstroVoyager, anu bakal sumping pikeun ngajawab patarosan kami sareng nampilkeun proyék-proyék na ka anjeun. Siaran munggaran dina Jumaah 3 Juni jam 18, disiarkeun deui dina Minggu 5 Juni jam 21. Buka obrolan pikeun patarosan anjeun Maca deui …
  • Visi Peuting: "The Stopovers tina Tata Surya, Saturnus"
    Siaran munggaran dina dinten Saptu 28 Mei jam 18 sonten, disiarkeun deui dinten Minggu 29 Mei jam 22 wengi. Stopovers kami dina sistim tatasurya ngalegaan ka 1.5 miliar km. Urang bakal ngapung ngaliwatan lingkungan Saturnus jeung cingcin kawentar na. Hovering tur progressive musik Visions Nocturnes. Bieu pulih tina leungit Klaus Schulze, Maca deui …

Google News - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik éléktronik