ngobrol

Wilujeng sumping di obrolan anyar Radio Equinoxe.

Langkung gancang sareng langkung aman, obrolan ieu nyayogikeun fitur énggal. Contona, anjeun ayeuna bisa neruskeun ngotektak situs tanpa ninggalkeun obrolan, ngirim pesen pribadi, ngawalon pesen, jsb.

Pikeun nganonaktipkeun sora, cukup pilih "Jempé" dina bagian "Saluyukeun" anu aya di handapeun daptar pangguna.

Anjeun tiasa ngarobih nickname anjeun ku ngaklik "Saluyukeun" dina daptar pangguna.

Ngaran landihan anjeun teu kedah ngandung karakter khusus. Ngan hurup, angka, spasi, hyphens jeung underscores nu diwenangkeun.

Pikeun anggota asosiasi Radio Equinoxe, ngaran pamaké anjeun bakal némbongan biru lamun disambungkeun. Anjeun tiasa ngarobih nickname anu muncul ku ngédit profil anjeun. Édit profil abdi.



Equinoxe Radio Ucing 
Anonim2351
gaga salam
Anonim2351
kumaha damang
Anonim2358
naon masalahna?
Eric Besse
Obrolan kosong pisan wengi ieu imut
Annie
ABDI. Abdi. Annie malaikat
Anonim2389
Halo
Annie
Hello Sobat lucukopi
Anonim2413
halo
Anonim2413
halo
Anonim2413
halo
Anonim2425
Жарр: История любвиййййййййй
Anonim2469
Hola!, saludos desde Argentina
Anonim2472
kumaha anjeun manggihan konser jarre keur natal?
Anonim2472
kumaha anjeun manggihan konser jarre keur natal?
Anonim2519
bonsoir
Anonim2520
Bonjour.
Anonim2520
Abdi hoyong terang naon bédana antara langganan anu béda. Abdi hoyong ngadukung radio equinoxe
Eric Besse
ujian kiceupan
Eric Besse
program alus kiceupan
Annie
Alus Program Francois Arou nuju bogohbogoh
Peuting Visi FA
Halo sadayana, hatur nuhun pikeun ngadangukeun.
Richard Pisto
halo, abdi nembe ngadaptar sareng nampi kartu kaanggotaan tapi abdi teu tiasa asup kana akun abdi, tiasa ngabantosan abdi, hatur nuhun
Eric Besse
@Richard Pistò: Halo, kuring bakal masihan ka anu tanggung jawab kiceupan
RadioEquinoxe
Wilujeng énjing. Anjeun kedah nampi email sareng kredensial anjeun, kuring bakal pariksa sareng ngirim deui email.
Eric Besse
Halo, Dina 5 menit Electroevasion sareng Produksi FTMS alus
Annie
Super Musik FTMS seuri badaglucu
Anonim2722
Naon sababna ieu radio equinox?
Anonim2722
Henteu aya streaming jarami.
Wengi Visions Franço
Éta henteu dianggo?
Annie
Sedih nelangsa nelangsa
Pamaké online: 1
pribados