Sugeng rawuh ing Radio Equinoxe

  • Electro Evasion saka 1 Maret
    Ing program kanggo Electro Evasion, dhaptar lagu Produksi FTMS, akhir minggu iki (Jumat jam 18 lan Minggu jam 22): Deppe Forest, Francis Rimbert, Frank Ayers, Hélène Vodelsinger, Jean-Christophe Allier, JPC, Kurt Ader & Johannes Schoelling , Matt River, Michael Ecalle, Michael Rother, MoonSatellite, Olyam, Patrick O'Hearn, Richard Djan lan Translunar.
  • Kills Mix 517
    Ringkesan saka Kills Mix edisi kaping 517, akhir minggu iki (Jumuah lan Setu wiwit jam 22): Mesin Disko Tony Jay & Chris KSophie Ellis-Bextor - Pembunuhan Ing Lantai Dansa (Remix Toast Tiger) Major Lazer - Lean On ( Remix Maesic)Clara Luciani – La Grenade (Lounge Tony Jay) 2023 ReworkStream – Pengunjung (Diperpanjang Waca liyane…
  • Visions Noctunes: Nalika synths melu
    Siaran pisanan (re) ana 24 Februari jam 18 sore. Visions Nocturnes saben dina Setu jam 18 lan saben Minggu jam 22 ing Radio Equinoxe (lan bisa diakses kapan wae kanggo anggota asosiasi). François Aru lagi lara, diundang menyang siaran ulang saka "Quand les Synthés s'en mingnt" Waca liyane…
  • Electro Evasion saka 23 Februari
    Ing program kanggo Electro Evasion, dhaptar lagu Produksi FTMS, akhir minggu iki (Jumat jam 18 sore lan Minggu jam 22 malam): Bernard Weadling, Bertrand Loreau, Bruno L'spérance, Christophe Duquesne, David Helping & Jon Jenlins, Deep Forest, ES Posthumus, Emmanuel Quenneville, Eric Bettens, Francis Rimbert, Frédérick Rousseau, Ininity lan Samy Akrour.

Google Warta - Jean-Michel Jarre


Google News - Musik Elektronik