Mirë se vini në Radio Equinoxe

 • Vizionet e natës: Kthimi i Madh në Hënë
  Transmetimi i parë të shtunën më 3 shtator në orën 19. Ritransmetim të dielën nga 4 deri në 22:50. XNUMX vjet pas hapave të fundit të njeriut në Hënë, ka filluar kthimi në satelitin tonë për misione me pilot. Në këtë numër të Night Visions, le të ndalemi në Hënë. Hëna e astronomëve, si ta vëzhgojmë dhe fotografojmë atë. Lexo më shumë …
 • Itinerari i një muzikanti të llastuar, nga Francis Rimbert
  Me rastin e ditëlindjes së Jean-Michel Jarre, Francis Rimbert ka zgjedhur të ndajë me ne video-arkivat e tij personale. Këto janë videomontazhe të vogla që ai i ka modifikuar në momentin e bashkëpunimit të tyre dhe që përmbajnë disa momente kulti! Kam pasur gjithmonë një aparat të vogël pak a shumë efikas me vete dhe me shqisat e mia Lexo më shumë …
 • Ana e errët e Alan Parsons
  Muzika e Visions Nocturnes është çdo të shtunë në orën 18:22 dhe çdo të dielë në orën 30:18. Transmetimi i parë i këtij numri: të shtunën XNUMX korrik në orën XNUMX. Planifikimi dhe muzika progresive Vizionet Nocturnes Ka artistë, ndikimi i të cilëve është vendosur mirë në të gjitha fushat, Picasso, Van Gogh, Mozart, Le Lexo më shumë …
 • Ndalesat e sistemit diellor, Urani dhe Neptuni
  Transmetimi i parë të shtunën më 25 qershor në orën 18:26. Ritransmetim të dielën 22 në 1:600. Në thellësi të sistemit diellor, jemi pothuajse aty, po të kemi parasysh se Plutoni është ende pjesë e tij, me një duo të ndarë më shumë se 2 miliard e XNUMX milionë KM Urani dhe Neptuni.Për këto XNUMX planetët e fundit Lexo më shumë …

Google News - Jean-Michel Jarre


Google News - Muzika elektronike